Шампионът Лудогорец приема новака Спарта (Варна) в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Двата

...
Шампионът Лудогорец приема новака Спарта (Варна) в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Двата
Коментари Харесай

Орлите от Разград очакват лесни три точки срещу соколите от Варна

Шампионът Лудогорец приема новака Спарта (Варна) в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора ще се изправят през днешния ден от 21:00 часа на стадион “Хювефарма Арена ”, като се чака домакините да нямат никакви проблеми със спечелването на трите точки.

“Орлите ” към момента нямат загуба в efbet Лига, откакто стартираха с безпроблемни две победи над Септември (София) и Локомотив (Пловдив). В последния кръг обаче “зелените ” приключиха наедно (2:2) в извънредно атрактивен мач с ЦСКА 1948. Головете във вратата на Симон Слуга бяха първите, които Лудогорец позволи в своята врата през сегашния сезон. По-рано през тази седмица обаче българският отличник гостува в Ирландия на локалния Шамрок Роувърс, където позволи и първата си загуба за сезона с 1:2. Въпреки това обаче “орлите ” не престават напред в предварителните кръгове на Шампионска лига, а другия вторник им следва тежко предизвикателство против Динамо (Загреб).

Иначе “зелените ” се разделиха с следващ футболист през този трансферен прозорец. В сряда тима напусна Ихинио Марин, който не попадаше в сметките на Анте Шимунджа. Очаква се от отбора да си тръгне и една от главните фигури - Алекс Сантана, само че също по този начин се чака в Разград да дойдат нови две попълнения. Първото от тях през вчерашния ден към този момент е реалност - халфът Якуб Пьотровски, който идва от Фортуна (Дюселдорф). 

“Соколите ” от своя страна към момента нямат победа в елита. Откакто се завърнаха в първото равнище на футбола у нас, варненци имат записани две загуби - от Славия и от Левски. В последния кръг “спартаклии ” вкараха първия си гол и завоюваха първата си точка, откакто направиха 1:1 с Пирин вкъщи. Определено най-силното оръжие на Спартак са почитателите на отбора, които поддържат любимците си непрекъснато. Както при гостуването на “Герена ”, по този начин и в този момент има организация на последователите, като се чака значителен брой почитатели да поддържат “соколите ” в Разград.

Иначе през седмицата тимът от морската ни столица реализира сериозен трансфер, откакто разгласи привличането на някогашния футболист на ЦСКА 1948 и Лудогорец Ивайло Климентов. С него се чака да се вдигне равнището на “соколите ”, изключително откакто множеството от новите попълнения към този момент получиха картотека и са на линия.

efbet Лига, 4-ти кръг: 

Вероятни сформира:

ЛУДОГОРЕЦ: Слуга, Сисиньо, Терзиев, Пластун, Групер, Шоу, Йорданов, Рик, Янков, Тисера, Тиаго.

СПАРТАК: Дичевски, Боев, Ибрям, Борисов, Будинов, Илиев, Черненко, Мартис, Андреев, Васев, Тошев.

НАЧАЛО: 21:00 часа
СТАДИОН: “Хювефарма Арена ”
ГЛАВЕН СЪДИЯ: Георги Давидов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР